Echografie is een perfecte aanvulling op het klinisch onderzoek.

ONZE MISSIE

Onze missie is om iedere fysiotherapeut de mogelijkheid te geven om de voordelen van het gebruik van Musculo Skeletal Ultrasounds toe te passen.

Wij geloven dat de fysiotherapeut de professional is voor het echografisch onderzoek van het bewegingsapparaat. Dit onderbouwen we vanuit onze eigen ervaringen in de fysiotherapie en de vele professionals die wij sinds 1995 hebben opgeleid.

De fysiotherapeut kan met de juiste toepassing van echografie sneller en adequater een behandeling opstellen. Zowel de professional als de patiënt heeft hier voordeel van. Team Fysus helpt u om het maximale uit MSU te halen en met de juiste kennis zelf aan de slag te gaan.

WAAROM FYSUS?

Bij revalidatie zijn er vele facetten die het proces kunnen versnellen of vertragen. Niets heeft hier meer invloed op dan een te late of verkeerde diagnose. Met behulp van klinisch onderzoek in combinatie met echografie kan een betere en completere diagnose worden gesteld. Dit biedt een grote meerwaarde voor het maken van revalidatieplannen en onderbouwen van prognoses.

Met de enorme kennis vanuit zowel binnen- als buitenland biedt team Fysus een degelijk en wetenschappelijk onderbouwd aanbod aan onderwijs waarmee therapeuten deze mogelijkheden zelfstandig leren benutten. Het opleidingsaanbod is geaccrediteerd en wetenschappelijk onderbouwd met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en technieken.