Schouder Master

ALLES OVER DE SCHOUDER

Een specialistische en geaccrediteerde master voor de inzet van echografie. De Schouder Master stelt u in staat om de anatomische, biomechanische en echografie kennis van de schouder toe te passen op de beoordeling van het mechanisch disfunctioneren van de schouder. De opleiding bestaat volledig uit praktijk met betrekking tot anatomie van de schouder. Het leerproces wordt gestuurd met een opdrachten boek.

De conclusies uit het echografisch onderzoek ondersteunen het klinisch onderzoek en helpen bij het opstellen van een gefundeerd behandel- en revalidatieplan. Met de opleiding kunt u als medisch professional uw patiënten sneller en effectievere helpen met de revalidatie.

VOOR WIE?

Heeft u een passie voor schouder revalidatie? Wilt u kunnen achterhalen wat de oorzaak van de stoornis of beperking van het bewegend functioneren is?

Of u nu werkzaam bent als specialistisch therapeut, of uw basiskennis wil uitbreiden voor de inzet van nieuwe behandelmethoden. Met onze Schouder Master leert u alles wat u nodig heeft om zelfstandig met behulp van echografie uw revalidatiemethoden verder te ontwikkelen.

Onze cursus is opgezet om in kleine groepen onderwijs te geven waarbij we uitgaan van minimaal 10 en maximaal 15 cursisten. Op deze manier krijgt u de individuele aandacht en begeleiding die nodig is voor een maximaal rendement en blijven klassikale momenten overzichtelijk.

OVER DE OPLEIDING

Kosten: € 1250,- (incl. btw)
Geaccrediteerd door het KNGF voor de registers algemeen fysiotherapie, sportfysiotherapie- en manuele therapie voor een totaal van 30 punten.
Eerste locatie: De Snijzaal van de Erasmus Universiteit in Rotterdam

Tweede locatie: Restaurant Groot Kievitsdal, Hilversumsestraatweg 19, 3744 KB BAARN.

De opleiding bestaat uit 4 dagen met een totale studiebelasting van 32 contacturen en 5 uur oefen – en voorbereidingstijd thuis