Over het team

WIE ZIJN WE?

Team Fysus is het samenwerkingsverband van Karin Geryszewski – Admiraal, Rychard Geryszewski en Paul van der Tas. Samen vormen wij een specialistisch team met veel ervaring in beeldvorming met echografie. Wij zijn de opleiders van fysiotherapeuten, huisartsen, sportartsen, orthopeden en reumatologen.

Wij doceren echografie van het bewegingsapparaat en worden daarbij sedert de allereerste cursus ondersteund door de firma Dynamic uit Almelo waarvan de ultrasound systemen worden gehuurd voor praktijkonderwijs. Al onze activiteiten zijn klinisch en wetenschappelijk onderbouwd. We hebben internationale opleidingen bij de beste echografisten in de wereld gevolgd en hebben hierdoor internationale contacten opgebouwd die ons ondersteunen bij onze visie en missie: hoge kwaliteit echografie in de eerste (en tweede) lijn.

Wij hebben een grote 3 dimensionale kennis van de menselijke anatomie als resultaat van onze ervaring met snijzaal onderwijs. Hiermee kunnen we u exact aangeven wat de rol is van echografie bij onderzoek en diagnostiek van het bewegingsapparaat en welke criteria moeten worden gehanteerd om pathologie te herkennen. Daarnaast weten we precies wat de meerwaarde van echografische diagnostiek is voor het te plannen therapeutische beleid en kunnen we u aangeven hoe u hier gebruik van maakt in de praktijk. Zo leren we u hoe u een onderbouwde prognose kunt geven met betrekking tot de te verwachten uitkomst van de revalidatie.

ONZE KENNIS

revalidatie
echografie
diagnostiek
pathologie
snijzaal onderwijs
3d menselijke anatomie
bewegingsapparaat
fysio-, sport- en manuele therapie
spier disbalans
hypermobiliteit