Expert Musculo Skeletal Ultrasound

EEN ESSENTIËLE BASIS

Een hoogwaardige en geaccrediteerde opleiding voor iedereen die het maximale wil halen uit de inzet van echografie. De MSU Expert opleiding stelt u in staat om systematisch MSU onderzoek uit te voeren en te interpreteren op anatomie, afwijkend/pathologisch beeld. De opleiding bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk met betrekking tot anatomie en fysiologie, pathologie en fysica. Hierbij word er gebruik gemaakt van een logboek, met als afsluiting een theorie-  en praktijktoets.

De conclusies uit het echografisch onderzoek ondersteunen het klinisch onderzoek en helpen bij het opstellen van een gefundeerd behandel- en revalidatieplan. Met de opleiding kunt u als medisch professional sneller en effectievere diensten aan uw patiënten leveren.

VOOR WIE?

Heeft u een passie voor het bewegend functioneren van de mens? Wilt u kunnen achterhalen wat de oorzaak van de stoornis of beperking van het bewegend functioneren is?

Of u nu werkzaam bent als specialistisch therapeut, of uw basiskennis wilt uitbreiden voor nieuwe behandelmethoden. Met onze MSU Expert opleiding leert u wat nodig is om zelfstandig gebruik te maken van echografie.

Onze cursus is opgezet om in kleine groepen onderwijs te geven waarbij we uitgaan van minimaal 10 en maximaal 15 cursisten. Op deze manier krijgt u de individuele aandacht en begeleiding die nodig is voor een maximaal rendement en blijven klassikale momenten overzichtelijk.

OVER DE OPLEIDING

Kosten: € 2.420,- incl. btw
(excl. € 250 kosten literatuur)
Onze opleiding is geaccrediteerd door het KNGF voor de registers algemeen fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie voor een totaal van 280 punten.
De opleiding wordt gegeven in Haarlem op de Hogeschool InHolland.
Deze opleiding is verspreid over 9 bijeenkomsten.