Control over Motor Control

SCHOUDER REVALIDATIE

De specialistische en geaccrediteerde cursus Control over Motor Control is een 2 daagse training gericht op het leren beoordelen en verbeteren ‘van muscle patterning disorders” in de schoudergordel bij mensen met schouderklachten.

Deze opleiding stelt u in staat om de anatomische, biomechanische en echografie kennis van de schouder toe te passen op de beoordeling van het mechanisch disfunctioneren van de schouder. De opleiding bestaat volledig uit theorie en praktijk met betrekking tot revalidatie van de schouder. Er wordt praktisch geoefend op een mede cursist. De cursus leert het belangrijke verschil tussen patiënten krachttraining geven en patiënten motor patronen laten (her)leren.

Met deze cursus leert u hoe u het beste een gefundeerd behandel- en revalidatieplan kunt opstellen voor de revalidatie van de schouder. Met de opleiding kunt u als medisch professional uw patiënten sneller en effectievere helpen met de revalidatie.

VOOR WIE?

Heeft u een passie voor schouder revalidatie? Wilt u kunnen achterhalen wat de oorzaak van de stoornis of beperking van het bewegend functioneren is en waar het belangrijke verschil ligt tussen krachttraining & patiënten motor controle laten (her)leren?

Of u nu werkzaam bent als specialistisch therapeut, of uw basiskennis wilt uitbreiden voor de inzet van nieuwe behandelmethoden. Met onze cursus Control over Motor Control leert u alles wat u nodig heeft om zelfstandig  uw revalidatiemethoden verder te ontwikkelen.

Onze cursus is opgezet om in kleine groepen onderwijs te geven waarbij we uitgaan van minimaal 15 en maximaal 21 cursisten. Op deze manier krijgt u de individuele aandacht en begeleiding die nodig is voor een maximaal rendement en blijven klassikale momenten overzichtelijk.

OVER DE OPLEIDING

Tarief cursus: € 495,- (incl. btw)
Geaccrediteerd door het KNGF voor de registers algemeen fysiotherapie en manuele therapie voor een totaal van 15 punten.
Locatie: Gebouw van HoornseHof – Geryszewski Fysiotherapie, Van Kinschotstraat Noord 69, 2614 XW Delft.
De opleiding bestaat uit 2 dagen met een totale studiebelasting van 16 contacturen
Cursusdata:

Voorjaar 2019: woensdag 13 maart & woensdag 27 maart volgeboekt!

Najaar 2019: woensdag 11 september & woensdag 25 september

Het cursus tarief is incl. lunch en syllabus.
max. 21 deelnemers